oud papier - afsluiting seizoen op 2e pinksterdag - stuif-in

28 mei 2022 14:30

Beste sportvrienden,

1. Onze club heeft het financieel hard te halen. Onze contributie inkomsten lopen hard terug. Hulp is dus geboden!
We vragen nu, op te staan en je aan te melden om oud papier op te halen.
Een keer per maand. Op maandag en of op dinsdag van 18.30 – ±20.30 uur. Als je op dinsdag moet trainen, vraag je een vrije avond aan.
Je kunt vijftien euro per keer verdienen. M.a.w. je verdient je contributie terug.
Geef je nu op bij Adri Vos, adri.vos@home.nl, tel.06-15338401

2. Verder wil ik iedereen vragen de competitie netjes af te maken door gewoon
op te komen op zondag en evt. andere teams te helpen als daarom gevraagd wordt.
Mocht je willen afmelden, doe dat dan netjes via het afmeldformulier. Je kunt ook
steunend lid blijven of donateur worden.

3. Verder naar 2e Pinksterdag, 6 juni.
Voor de meesten de laatste competitiewedstrijd. Die willen we afsluiten met een gezellig samenzijn op het terras na de laatste thuiswedstrijd van ons 1e. Ook voor de kinderen is er wat te beleven. We gaan dan van enkele mensen afscheid nemen of ze anderszins bedanken. O.a. van Peter van Riet, onze masseur en natuurlijk ook van Eugène Geenen onze trainer, die de tweede seizoenshelft toch nog een leuk resultaat neerzette.

4. Op zaterdag 11 juni houden we een stuif-in voor meisjes en dames
Vanaf 12.30 uur worden belangstellende meisjes en dames van harte welkom geheten.
Zij kunnen na ontvangst aan enkele leuke spellen met de bal deelnemen en evt. een potje 4 tegen 4 spelen. Daarna sluiten zij af met een middagborrel.

mvg Michael Verhoeven