Home - sv Ruwaard

Home

<script>   (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){   (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),   m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)   })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-62199718-1', 'auto');   ga('send', 'pageview');

</script>

Nieuwjaarsreceptie en bijzonder Jubileum!!

17 januari 17:00  Zonder de andere jubilarissen tekort te doen, stond de dag toch wel in het teken van een bijzondere mijlpaal.....Michael verhoeven 50 jaar lid van onze vereniging!!! Dat hebben we met beide handen{meerdere handen} aangepakt op een bijzondere manier. Ons hoofdveld heet vanaf nu het Michael verhoeven veld!! Michael was zichtbaar verrast en ook wel ontroerd. Het was een schitterende middag {en avond}. Met natuurlijk ook de andere jubilarissen, en de kantine die een makeover heeft gehad Mdoor de club van 50!! Alle leden van de club van 50 bedankt!! en blijf ze sponsoren zodat ze het complex verder kunnen verfraaien!!! het was het met 94!! bezoekers nogmaals geweldige dag!! dank aan alle aanwezigen!! meer »


ING Niemand buitenspel

30 november 14:45  Kun je een steuntje in de rug gebruiken? Maak gebruik van de mogelijkheden die er zijn. Als club zijn wij aangesloten bij de actie ING/niemandbuitenspel.nl. Dit is een samenwerkingsverband tussen ING, KNVB en Geldfit, met als doel mensen te helpen de juiste wegen te bewandelen om financiële steun aan te vragen. Wij hebben – om u te helpen - hiervoor een FCP (financieel contactpersoon) aangesteld. Deze helpt u graag verder, Uw privacy blijft volledig gewaarborgd. Neem contact op met tel. nr. 0412-632780 Met vriendelijke groet Michaelmeer »


Kinderbingo zaterdag 8 april

16 november 15:00  Op zaterdag 8 april organiseren we een Kinderbingo. De kosten bedragen 12,50, de kaartjes kunnen worden afgehaald aan de bar in de kantine!! Op is op!! we hebben al schitterende prijzen waaronder speelgoed, giftcards en andere mooie prijzen!!meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!