<script>   (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){   (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),   m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)   })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-62199718-1', 'auto');   ga('send', 'pageview');

</script>

Vriendenloterij

27 december 9:00  Als je toch mee wilt doen aan de vriendenloterij, kun je ook je eigen cluppie SV Ruwaard kiezen als goed doel. Ieder kwartaal gaat een deel van je inleg naar je eigen club. In deze zware tijden kunnen we alle inkomsten goed gebruiken! Hoe werk het: ga naar vriendenloterij.nl Klik op "goede doelen" en ga naar "clubs en stichtingen" Klik op "speel mee voor jouw club" Klik "kies een club of vereniging naar keuze" typ in: SV Ruwaard" en vul de rest van de gegevens in Op deze manier steun je met je lotnummer (telefoon nummer) je eigen club. (NB. Als je via reclamefolders mee gaat spelen kun je je club niet steunen!)

Kerstmis

25 december 9:30  Wij willen jullie - leden en begunstigers van onze club - graag fijne kerstdagen en een gezond en sportief nieuwjaar wensen. We hopen zo snel mogelijk weer het "normale" leven weer te mogen oppakken en weer lekker op de club te mogen zijn voor een potje voetbal en een gezellig samenzijn op en rond de velden.

Sjanny Damen overleden

25 december 9:15  Op zaterdag 12 december is Sjanny Damen, de echtgenote van Leo Damen, op 72-jarige leeftijd overleden. Leo, onze terreinbeheerder, scheidsrechter en lid van de klusploeg heeft zijn vrouw de laatste weken van haar leven nog bij mogen staan, Vrijdag 18 december heeft de familie in besloten kring afscheid van Sjanny genomen. Wij condoleren Leo en zijn kinderen en kleinkinderen met het enorme verlies van Sjanny en wensen hen heel veel sterkte toe. Bestuur en leden van SV Ruwaard

Corona

19 oktober 0:00  Beste Leden, Helaas moeten de voetbalclubs vanwege de overheidsmaatregelen weer dicht. Dit betekent dat er zeker de komende 4 weken geen trainingen en wedstrijden mogen plaatsvinden. Dit heeft ook gevolgen voor de jaarvergadering van maandag 26 oktober. Deze is verplaatst naar maandag 23 november 20.00 uur. Verder is er ook nog goed nieuws te melden. Bjorn van Bergen heeft zich kandidaat gesteld als bestuurslid. Hij zal bij de jaarvergadering vaan 23 november officieel worden voorgedragen. Het bestuur blijft tijdens de corona lock-down gewoon actief met de lopende zaken en met het afwerken van klusjes binnen en buiten {op gepaste afstand}. We hopen over 4 weken goed nieuws te krijgen en we weer mogen spelen en trainen.

Rabo Clubsupport

18 oktober 23:45  Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Met Rabo ClubSupport bieden wij kennis, ons netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. Door in te loggen in de app of op onze website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport. 1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop 'ClubSupport'. 2. Druk op 'Selecteer je favoriete clubs' om vervolgens naar de deelnemers te gaan. 3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en druk dan op 'Stap 2'. 4. Verdeel vijf stemmen over de door jouw gekozen clubs. 5. Druk daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.

Selectienieuws

29 september 23:00  Ruwaard 1 is de competitie prima begonnen. De eerste wedstrijd werd met 3-3 gelijk gespeeld tegen HRC (Rossum). De tweede wedstrijd werd afgelopen zondag omgezet in een mooie 5-1 overwinning tegen RKVSC. Zeker de eerste helft werd de tegenstander met goed veldspel bestreden. De tweede helft werd wat gas terug genomen en kon RKVSC nog een eretreffer maken. Al met al een prima start van de competitie.