<script>   (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){   (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),   m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)   })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-62199718-1', 'auto');   ga('send', 'pageview');

</script>

Corona

19 oktober 0:00  Beste Leden, Helaas moeten de voetbalclubs vanwege de overheidsmaatregelen weer dicht. Dit betekent dat er zeker de komende 4 weken geen trainingen en wedstrijden mogen plaatsvinden. Dit heeft ook gevolgen voor de jaarvergadering van maandag 26 oktober. Deze is verplaatst naar maandag 23 november 20.00 uur. Verder is er ook nog goed nieuws te melden. Bjorn van Bergen heeft zich kandidaat gesteld als bestuurslid. Hij zal bij de jaarvergadering vaan 23 november officieel worden voorgedragen. Het bestuur blijft tijdens de corona lock-down gewoon actief met de lopende zaken en met het afwerken van klusjes binnen en buiten {op gepaste afstand}. We hopen over 4 weken goed nieuws te krijgen en we weer mogen spelen en trainen.

Coronaregels

20 augustus 20:00  Wij doen een dringend beroep op alle leden en bezoekers van ons complex op de coronaregels op te volgen. 1. Houd zoveel mogelijk afstand, minimaal 1,5 meter! zeker in het clubhuis 2. Gebruik de desinfectie-gel bij binnenkomst in de kantine 3. Bezoekers dienen bij binnenkomst in de kantine hun naam en telefoonnummer in de map op de tafel in te vullen 4. Gebruik in de kantine de tafels en stoelen zoals deze staan opgesteld. Deze mogen niet verplaatst worden. 5. Hanteer zorgvuldig de hygiëne regels 6. Houd ook buiten voldoende afstand, ga niet op een kluitje bij elkaar staan 7. Met maximaal 2 spelers tegelijk douchen. Gebruik indien mogelijk 2 kleedkamers per team. Is dit niet mogelijk, dan in twee groepjes om en om omkleden. Doe dit voor jezelf, maar zeker voor anderen. Dank je voor de medewerking!