<script>   (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){   (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),   m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)   })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-62199718-1', 'auto');   ga('send', 'pageview');

</script>

Datums om alvast in de agenda te zetten

28 juni 22:45  Zondag 8 augustus : Start trainingen voor de selectie Dinsdag 17 augustus : Start trainingen Dames Woensdag 18 augustus : Start trainingen lagere teams Zaterdag 4 september : Start bekerwedstrijden Zondag 26 september : Start competitie Op zaterdag 25 september willen we het seizoen aftrappen met een echte Ruwaard avond, waarbij de jubilarissen worden gehuldigd.

Nieuws van de klusploeg

28 juni 22:45  In de afgelopen maanden is het clubgebouw weer door de klusploeg onder handen genomen. Er zijn diverse aanpassingen verricht. Er is geschilderd, er zijn verbeteringen aan de keuken gedaan en diverse kleinere klussen uitgevoerd. Het resultaat van die kleinere klussen is niet altijd goed zichtbaar, maar wel van groot belang om het complex in goede staat te houden. Wij zijn het klussenteam dan wederom weer zeer dankbaar voor hun inzet!! Het bestuur

Corona maatregelen update

28 juni 22:30  Beste Ruwaardleden, Sinds de persconferentie van 18 juni 2021 komt er weer wat licht aan de horizon. We mogen ervan uitgaan dat we het nieuwe seizoen weer kunnen spelen - met publiek! Ook mag de kantine weer open met de beperking dat we de 1,5 mtr afstand moeten houden en de extra hygiëne maatregelen in acht moeten houden. De kantine en het terras worden daarop ingericht. Als we hier allemaal meedoen, moet dat geen probleem zijn. We willen jullie als leden nog bedanken voor jullie trouw. De meeste hebben hun club bijdragen betaald en daarmee de club mede overeind gehouden. Dat verdient het om genoemd te worden. Onze dank is groot. Nog 2 maandjes geduld tot het nieuwe seizoen weer start, zie ook het bericht met de agenda. Wij wensen iedereen een fijne zomer toe en hopelijk zien we elkaar gezond weer aan de start van het nieuwe seizoen. Het bestuur sv Ruwaard

Corona

19 oktober 0:00  Beste Leden, Helaas moeten de voetbalclubs vanwege de overheidsmaatregelen weer dicht. Dit betekent dat er zeker de komende 4 weken geen trainingen en wedstrijden mogen plaatsvinden. Dit heeft ook gevolgen voor de jaarvergadering van maandag 26 oktober. Deze is verplaatst naar maandag 23 november 20.00 uur. Verder is er ook nog goed nieuws te melden. Bjorn van Bergen heeft zich kandidaat gesteld als bestuurslid. Hij zal bij de jaarvergadering vaan 23 november officieel worden voorgedragen. Het bestuur blijft tijdens de corona lock-down gewoon actief met de lopende zaken en met het afwerken van klusjes binnen en buiten {op gepaste afstand}. We hopen over 4 weken goed nieuws te krijgen en we weer mogen spelen en trainen.

Coronaregels

20 augustus 20:00  Wij doen een dringend beroep op alle leden en bezoekers van ons complex op de coronaregels op te volgen. 1. Houd zoveel mogelijk afstand, minimaal 1,5 meter! zeker in het clubhuis 2. Gebruik de desinfectie-gel bij binnenkomst in de kantine 3. Bezoekers dienen bij binnenkomst in de kantine hun naam en telefoonnummer in de map op de tafel in te vullen 4. Gebruik in de kantine de tafels en stoelen zoals deze staan opgesteld. Deze mogen niet verplaatst worden. 5. Hanteer zorgvuldig de hygiëne regels 6. Houd ook buiten voldoende afstand, ga niet op een kluitje bij elkaar staan 7. Met maximaal 2 spelers tegelijk douchen. Gebruik indien mogelijk 2 kleedkamers per team. Is dit niet mogelijk, dan in twee groepjes om en om omkleden. Doe dit voor jezelf, maar zeker voor anderen. Dank je voor de medewerking!