Home - sv Ruwaard

Home

<script>   (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){   (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),   m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)   })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-62199718-1', 'auto');   ga('send', 'pageview');

</script>

Trainingstijden senioren en jeugd 2023/2024

30 augustus 12:45  Zie trainingstijden in het overzicht.meer »


Jeugd uitbreiding

9 mei 9:30  We zijn nog steeds op zoek naar extra jeugd, te beginnen met spelers onder de 11, maar ook zeker onder 7 en 8. Ook voor ons onder 15 team zijn we nog op zoek naar 2 of 3 spelers extra. Kortom de jeugd is in opbouw, en daar zijn we als club enorm blij mee, want de jeugd heeft immers de toekomst! ken of ben jij die speler of speelster die we zoeken meld je aan, of kom vrijblijvend meetrainen dit kan op de woensdagen om 16.30 Voor meer informatie mail naar bjornsvruwaard@ziggo.nl of bel of app naar 0611240089. Hopelijk tot snel!!meer »


ING Niemand buitenspel

30 november 14:45  Kun je een steuntje in de rug gebruiken? Maak gebruik van de mogelijkheden die er zijn. Als club zijn wij aangesloten bij de actie ING/niemandbuitenspel.nl. Dit is een samenwerkingsverband tussen ING, KNVB en Geldfit, met als doel mensen te helpen de juiste wegen te bewandelen om financiële steun aan te vragen. Wij hebben – om u te helpen - hiervoor een FCP (financieel contactpersoon) aangesteld. Deze helpt u graag verder, Uw privacy blijft volledig gewaarborgd. Neem contact op met tel. nr. 0412-632780 Met vriendelijke groet Michaelmeer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!