Home - sv Ruwaard

Home

<script>   (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){   (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),   m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)   })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-62199718-1', 'auto');   ga('send', 'pageview');

</script>

Samenvatting De Klassieker: Ajax - Feyenoord (2-3)

Gisteren om 18:18  Sinds 2005 had Feyenoord al niet meer gewonnen in Amsterdam. Ajax moest daarentegen winnen om de titelstrijd nog spannender te maken in de laatste weken van het seizoen. Dat er veel op het spel stond, was al snel te zien. In het eerste halfuur speelden beide ploegen op het scherpst van de snede. Het regende doelpunten in een duel waarin&nbsp;Feyenoord uiteindelijk in de slotfase zou afrekenen met de negatieve statistiek in de Johan Cruijff Arena. Ajax lijkt zich te moeten gaan richten op de strijd om de tweede plaats. meer »


De kleinste steden met een voetbalteam op het hoogste niveau in Europa

Gisteren om 12:17  In Zweden heeft Mj&auml;llby&nbsp;dit weekend de finale van de beker weten te halen. Dat is niet alleen opmerkelijk doordat de ploeg dit seizoen pas nieuw is op het hoogste niveau van Zweden, maar voornamelijk doordat Mj&auml;llby de voetbalclub van H&auml;llevik is: een plaatsje met slechts 1.500 inwoners. Ironisch genoeg is er in het stadion van Mj&auml;llby plaats voor 6.500 supporters. het Zweedse dorpje spant de kroon in Europa. In geen enkel land speelt een team uit zo&#39;n klein dorp op het hoogste niveau. Deze dorpen komen in de buurt. meer »


Co�ffici�ntenstrijd bereikt kookpunt: dit is waarom ze in Portugal boos zijn

Gisteren om 10:48  In Nederland worden de punten die de Eredivisieclubs verdienen voor de co&euml;ffici&euml;ntenlijst elke week nauwlettend bijgehouden en daarna uitgebreid gepresenteerd in het nieuws. De stand van zaken: Nederland staat inmiddels boven Portugal. Ook in Portugal, waar ze de voorbije jaren nauwelijks met deze co&euml;ffici&euml;nten bezig waren, wordt opeens volop gediscussieerd over de lijst bijgehouden door de UEFA. Daaruit trekken de Portugezen &eacute;&eacute;n duidelijke conclusie: het systeem is oneerlijk. meer »


ESTA aanvragen voor buitenlandse voetballers

18 maart 2023 12:00  Heb je plannen om naar Amerika te reizen? Dan is het belangrijk om een ESTA (Electronic System for Travel Authorization) aan te vragen. Een ESTA is een online systeem dat wordt gebruikt door de Amerikaanse overheid om de veiligheid van reizigers te waarborgen. Om een ESTA aan te vragen, moet je een aanvraagformulier invullen en een kleine vergoeding betalen. Als je ESTA-aanvraag is goedgekeurd, is het twee jaar geldig en kun je meerdere keren naar de VS reizen. Wanneer je als sporter naar de VS reist, zijn er een aantal dingen om op te letten. We vertellen er meer over in dit artikel. meer »


Ajax is jarig: dit zijn de beste aankopen van de eeuw

18 maart 2023 11:00  Het is een feestelijke dag voor de supporters van Ajax en dat heeft helemaal niks te maken met de Klassieker die op het programma staat. 18 maart is namelijk de oprichtingsdag van Ajax en dus is de club vandaag jarig. Om de 123-jarige verjaardag van Ajax te vieren, zetten we de beste aankopen van de eeuw voor je op een rijtje.&nbsp; meer »


Cruciale klassieker op de rol: gecombineerd elftal van Feyenoord en Ajax

18 maart 2023 7:00  De Klassieker staat zondag op het programma en die wedstrijd zal naar alle waarschijnlijkheid cruciaal zijn in de titelstrijd. Om je alvast een beetje lekker te maken voor dit duel hebben wij het beste gecombineerde elftal van Feyenoord en Ajax gemaakt.&nbsp; meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!