19 oktober 2020 0:00

Beste Leden,
Helaas moeten de voetbalclubs vanwege de overheidsmaatregelen weer dicht. Dit betekent dat er zeker de komende 4 weken geen trainingen en wedstrijden mogen plaatsvinden.
Dit heeft ook gevolgen voor de jaarvergadering van maandag 26 oktober. Deze is verplaatst naar maandag 23 november 20.00 uur.
Verder is er ook nog goed nieuws te melden. Bjorn van Bergen heeft zich kandidaat gesteld als bestuurslid. Hij zal bij de jaarvergadering vaan 23 november officieel worden voorgedragen.
Het bestuur blijft tijdens de corona lock-down gewoon actief met de lopende zaken en met het afwerken van klusjes binnen en buiten {op gepaste afstand}.
We hopen over 4 weken goed nieuws te krijgen en we weer mogen spelen en trainen.