Selectienieuws

22 september 2020 19:45

Zaterdag 19 september Won Ruwaard 1 de derde bekerwedstrijd met 1-0 van Vorstenbosche Boys. Deze club wist Nooit Gedacht op 1-1 te houden en verloor maar nipt met 3-2 van Nulandia. Met geweldige inzet lieten onze jongens tegen deze tegenstander hun tanden zien. Ondanks het overwicht van Vorstenbosch wist Ruwaard met gevaarlijke uitvallen de verdediging van Vorstenbosch te omzeilen.....en met succes. 20 minuten voor tijd wist Jordy Vos het net te vinden en het winnende doelpunt te scoren. De eerste overwinning in een officiële wedstrijd waren een feit.
Ook Ruwaard 2 wist haar bekerwedstrijd bij EVVC in een 5-2 overwinning om te zetten.
Voor beide teams een mooie opsteker zo kort voor de start van de competitie.
Bij het tweede heeft een wijziging van de leiding plaats gevonden. Jimmy Brans is nu de leider en Dorian Przenniak is de trainer.
Na afloop was er nog een gezellig samenzijn, waarmee het seizoen weer op een gezellige manier geopend is.